China China uhp awet doyo grafit pabrik elektroda lan supplier | Energy Vet

China uhp doyo awet grafit elektroda

Short Description:


  • : Aplikasi digunakake ing EAF utawa LF, EAF / LF
  • Bahan: UHP (Ultra High Power)
  • Nyoto Kapadhetan (g / cm³): 1.66-1.74
  • Flexural Strength (N / ㎡): > 8 MPa
  • Pentil Koleksi: 3TPI 4TPI 3TPIL 4TPIL
  • Mlengkung kekuatan: 10.0-16.0Mpa
  • CTE: 1.1-1.5
  • Kaunggulan: Rate Konsumsi Low
  • Material Raw: coke Petroleum lan jarum coke
  • Length: 1800-2700mm
  • Resistance (μΩ.m): 4.5-6.2μΩ-m
  • Expansion termal: 1.5-2.9
  • Isi Ash: 0.3% max
  • Material: 100% diimpor Bearing Coke
  • Akeh Kapadhetan: 1.66-1.74g / cm3
  • Pengaturan lentur: 14 GPA max
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

     

    Grafit elektroda:
    grafit elektroda digawe saka high quality coke calcined Petroleum, diimpor jarum coke lan dipunéwahi aspal coal, bahan sing RP, HD (impregnation), HP lan elektrods grafit UHP, specification Ø75-700mm.
    Grafit elektroda diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni kaluwihan saka resistivity kurang, konduktivitas listrik dhuwur lan termal doyo, oksidasi resistance apik, resistance kejut apik termal, kekuatan mechanical dhuwur, gampang mesin, etc.
    Grafit elektroda iki digunakake digunakake kanggo smelt baja, logam campuran baja lan logam utawa materi nonlogam ing tungku kembang api listrik.

     

    1 2

     

    Images rinci

    43

     

    Informasi Company

    Ningbo VET Co.,LTD is a manufacturer specialized in production and sales of special graphite products and automotive metal products in zhejiang province. Using high quality imported graphite material, to independently produce various of shaft bushing, sealing parts, graphite foil, rotor, blade, separator and so on, also with the electromagnetic valve body, valve block and other hardware products. We directly import various specifications of graphite materials from Japan, and supply domestic customers with graphite rod, graphite column, graphite particles, graphite powder and impregnated, impregnated resin graphite rod and graphite tube,etc. We customize graphite products and aluminum alloy products according to the needs of customers, which helps our customers achieve success. In line with the enterprise spirit of “integrity is the foundation, innovation is the driving force, quality is the guarantee”, adhering to the enterprise tenet of “solving problems for customers, creating the future for employees”, and taking “promoting the development of low-carbon and energy-saving cause” as the enterprise mission, we strive to build a first-class brand in the field.1577427782(1)

    Equipments pabrik

    222

    Warehouse

    333

    sertifikasi

    Certifications22

    faqs

    Q1:What are your prices?
    prices kita kanggo ngganti sumber lan faktor pasar liyane subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan hubungi kita kanggo informasi luwih.
    Q2:Do you have a minimum order quantity?
    Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif.
    Q3:Can you supply the relevant documentation?
    Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.
    Q4:What is the average lead time?
    Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin iku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika kita wis ditampa simpenan, lan kita kudu disetujoni final kanggo produk. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.
    Q5:What kinds of payment methods do you accept?
    Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank, Western Union utawa PayPal:
    30% deposit in advance, 70% balance before shipment or against the copy of B/L.
    Q6:What is the product warranty?
    We babar pisan bahan lan workmanship kita. Kita prasetya iku kanggo kepuasan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya kita perusahaan kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh masalah customer kepuasan wong kang
    Q7:Do you guarantee safe and secure delivery of products?
    Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Kita uga bisa nggunakake packing resiko kanggo urip barang berbahaya lan divalidasi shippersâ panyimpenan kadhemen kanggo suhu item sensitif. packaging Specialist lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani pangisian daya tambahan.
    Q8:How about the shipping fees?
    Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!