WELCOME TO NINGBO VET

Dadi Kenapa VET

VET minangka ahli produk grafit sing digawe khusus.
  • Luwih saka 10 Taun Pengalaman

    Luwih saka 10 Taun Pengalaman

  • Kualitas apik & Rega Kompetitif

    Kualitas apik & Rega Kompetitif

  • Kanthi Inspeksi & Pangiriman Pas wektune

    Kanthi Inspeksi & Pangiriman Pas wektune

  • ISO 9001-2015 PRODUSEN

    ISO 9001-2015 PRODUSEN

Babagan awake dhewe

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd ( Miami Advanced Material Technology Co., LTD) minangka perusahaan teknologi dhuwur sing fokus ing produksi lan dodolan bahan canggih, bahan lan teknologi nutupi grafit, silikon karbida, keramik, permukaan. Perawatan lan liya-liyane. Produk kasebut akeh digunakake ing fotovoltaik, semikonduktor, energi anyar, metalurgi, lsp.

  • 5
  • 6
  • 7

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Chat Online WhatsApp!