Cina Harga pikeun pasaka nipples grafit pabrik éléktroda na suppliers | énergi VET

Harga pikeun pasaka nipples grafit éléktroda

Pondok Description:


  • : Aplikasi dipaké dina EAF atanapi LF, EAF / LF
  • Kelas: UHP (Ultra High Daya)
  • Katempo Density (g / cm³): 1.66-1.74
  • Flexural Kakuatan (N / ㎡): > 8 Mpa
  • Nipple Tipe: 3TPI 4TPI 3TPIL 4TPIL
  • Bending kakuatan: 10.0-16.0Mpa
  • CTE: 1.1-1.5
  • Kakuatan: Laju Konsumsi Low
  • Bahan baku: coke minyak bumi jeung jarum coke
  • Panjangna: 1800-2700mm
  • Lalawanan (μΩ.m): 4.5-6.2μΩ-m
  • Ékspansi termal: 1.5-2.9
  • Eusi lebu: 0,3% max
  • Bahan: 100% diimpor jarum coke
  • Bulk Density: 1.66-1.74g / cm3
  • MODULUS elastis: 14 IPK max
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pedaran produk

     

    Grafit éléktroda:
    grafit éléktroda dijieunna tina kualitas luhur coke calcined petroleum, diimpor jarum coke jeung dirobah aspal batubara, kelas nu aya RP, HD (impregnation), HP na éléktroda grafit UHP, spésifikasi ieu Ø75-700mm.
    Grafit éléktroda dihasilkeun ku parusahaan urang boga kaunggulan resistivity low, konduktivitas listrik tinggi na konduktivitas termal, résistansi oksidasi alus, résistansi shock termal alus, kakuatan mékanis tinggi, gampang pikeun mesin, jsb.
    Grafit éléktroda geus loba dipaké pikeun smelt nu baja, baja alloy jeung logam lianna atawa bahan nonmetal dina tungku arc furnace.

     

    1 2

     

    Gambar lengkep

    43

     

    Émbaran parusahaan

    111

    Equipments pabrik

    222

    gudang

    333

    certifications

    Certifications22

    faqs

    Q1:What are your prices?
    harga kami anu ngarobih on suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.
    Q2:Do you have a minimum order quantity?
    Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung.
    Q3:Can you supply the relevant documentation?
    Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.
    Q4:What is the average lead time?
    Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 15-25 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika kami geus narima titipan anjeun, sarta kami boga persetujuan final anjeun produk Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.
    Q5:What kinds of payment methods do you accept?
    Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:
    30% deposit in advance, 70% balance before shipment or against the copy of B/L.
    Q6:What is the product warranty?
    Urang jaminan bahan jeung workmanship urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang
    Q7:Do you guarantee safe and secure delivery of products?
    Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Urang ogé ngagunakeun packing bahya husus pikeun barang bahaya sarta disahkeun shippers gudang tiis pikeun suhu barang nu sensitip. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.
    Q8:How about the shipping fees?
    Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!