Wilujeng sumping di NINGBO VET

Ku kituna Naha VET

VET mangrupikeun ahli produk grafit anu didamel khusus.
  • Leuwih 10 Taun Pangalaman

    Leuwih 10 Taun Pangalaman

  • Kualitas Alus & Harga Kalapa

    Kualitas Alus & Harga Kalapa

  • Pinuh Inspection & Pangiriman Timely

    Pinuh Inspection & Pangiriman Timely

  • ISO9001-2015 pabrik

    ISO9001-2015 pabrik

Tentang Kami

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd ( Miami Advanced Material Technology Co., LTD) nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu fokus dina produksi sareng penjualan bahan canggih anu luhur, bahan sareng téknologi nutupan grafit, silikon karbida, keramik, permukaan. perlakuan jeung saterusna.Produk nu loba dipaké dina photovoltaic, semikonduktor, énergi anyar, metallurgy, jsb.

  • 5
  • 6
  • 7

Buletin

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Chat Online WhatsApp!