• 0
  • 1
  • 2
  • 3
Wilujeng sumping di NINGBO VET

Kitu Kunaon VET

VET mangrupakeun ahli produk grafit tukang ngaput-dijieun.
  • Leuwih Garapan 10 Taun

    Leuwih Garapan 10 Taun

  • Alus Quality & Harga kalapa

    Alus Quality & Harga kalapa

  • Pinuh Inspection & Pangiriman timely

    Pinuh Inspection & Pangiriman timely

  • produsén ISO9001-2015

    produsén ISO9001-2015

Tentang Kami

Ningbo VET Energy Technology Co., Ltd(Miami Advanced Material Technology Co., LTD)  is a high-tech enterprise focusing on the production and sales of graphite products. our main products including: graphite electrode, graphite boat, graphite crucible, graphite mold, graphite plate, graphite rod, high purity graphite, isostatic graphite,etc.

  • parusahaan b
  • parusahaan hiji
  • Room pasamoan

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!